Ce iti oferim

Serviciile noastre de planuire si consultanta poate fi folosit atat de potentiali investitori cu surse de finantare din domeniul public (sau adiacente acestora), cat si de cei cu surse de finantare din domeniul privat.

Analizarea cerintelor

Analizam cerintele pe care dvs. le aveti si stabilim locul cel mai potrivit pentru desfasurarea proiectului. Punem accent pe ascultare si intelegere a dorintelor, nevoilor fiecarui client pe care noi il avem. Suntem capabili sa gasim locul care va va incanta pentru realizarea proiectului dvs.

Acte si avize

Va sustinem in vederea desfasurarii demersurilor dvs. notariale. Ne-am construit relatii de incredere cu diferiti notari care elaboreaza actele si formuleaza clar clauzele. Un contract bine scris va permite sa va bucurati in liniste de investitia dumneavoastra.

Elaborarea proiectului

Lucram cu o echipa de arhitecti cunoscuta. Obtinerea permisului de constructie este o punte de legatura inte dorintele dumneavoastra si obligatiile legale si financiare ale proiectului pe care il desfasurati.

Stabilirea specificatiilor si estimari ale bugetului

Un proiect bine pregatit este cheia reusitei. Va sigurati deasemenea ca societatile folosesc materialele si cantitatile pe care voi le-ati definit. Respectarea bugetului este esentiala pentru a evita surprize financiare.

Administrarea proiectului

Administram proiectul dumneavoastra pana la inmanarea cheii. Tinem evidenta avansarii proiectului, incluzand costurile constructiei. Pentru proiecte mai mari, lucram cu firme de contabilitate de reputatie.

Brosura