Folosim expertiza si certificarile pentru a crea solutii pentru clientii nostrii actuali si cei ce vor urma

Obiectivul nostru este sa oferim servicii la cea mai inalta scara a calitatii, in conformitate cu cerintele clientului.

SERVICIILE PE CARE LE OFERIM CLIENTILOR

planuire si consultanta
PLANUIRE SI CONSULTANTA

Serviciile noastre de planuire si consultanta poate fi folosit atat de potentiali investitori cu surse de finantare din domeniul public (sau adiacente acestora), cat si de cei cu surse de finantare din domeniul privat.

DETALII
pregatirea santierului
PREGATIREA SANTIERULUI

Exista pasi pe care trebuie sa ii urmati in vederea inceperii unei constructii propriu-zise. Acesti pasi adauga si costuri la proiectul dumneavoastra, de aceea trebuie sa aveti in vedere acest aspect.

DETALII
constructii noi
CONSTRUCTII NOI

Echipa noastra realizeaza lucrari de terasamente, fundatii, structuri de beton armat, sarpanta, acoperis, tencuieli decorative, sau cuarturi. Executam atat amenajari interioare, cat si amenajari exterioare.

DETALII
renovari si restaurari
RENOVARI SI RESTAURARI

Executam lucrari de renovare si restaurare a unor constructii sau cladiri vechi, precum si lucrari de restaurare a constructiilor cu ornamente. Oferim solutii de protejare si conservare a elementelor de constructie cu valoare istorica/culturala.

DETALII
case si vile
CASE SI VILE

Scopul final al echipei noastre este de a va indeplini visul de a construi casa ideala. Ideile si cerintele voastre, obiceiurile si viziunea sunt elementele principale ce determina reusirea proiectului dumneavoastra.

DETALII
hidroizolatii si termoizolatii
HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII

Echipa noastra executa lucrari de specialitate in hidroizolatii, termoizolatii, sape mecanizate, termoizolatii si hidroizolatii pentru terase, parcari subterane si supraterane. Calitatea lucrarilor este data de calitatea si caracteristicile materialelor folosite.

DETALII